Piatra-Neamț: Măsuri de ordine publică la partida de volei feminin internațional dintre echipele Ucraina și Franța

În data de 14.06.2023, la Sala Polivalentă din mun. Piatra Neamț, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț vor asigura măsurile de ordine și siguranţă a spectatorilor, la partida de volei feminin internațional dintre reprezentativele Ucrainei și Franței în cadrul competiției European Golden League. Partida se va desfășura la Sala Polivalentă din mun. Piatra Neamț, cu începere de la ora 18.00, iar publicul va avea acces liber în sală de la ora 17.00.

Intrarea în arena sportivă, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în arenă se realizează cu agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizator.

Recomandări pentru suporteri:

Jandarmii nemțeni recomandă participanţilor:

  • să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice;
  • să nu pătrundă în arena sportivă cu substanţe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale ori alte asemenea obiecte confecţionate pentru tăiere, împungere sau lovire;
  • să nu arunce asupra celorlalți spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forțelor de ordine sau a pesonalului de ordine și siguranță, asupra bunurilor mobile și imobile aflate în incinta bazei sportive, precum și în direcția suprafeței de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanțe corozive ori care murdăresc;
  • să nu amenințe cu acte de violență forțele de ordine sau personalul de ordine și siguranță.

Participanţii la această manifestare sportivă sunt rugați să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine pe traseele de afluire și defluire în apropierea şi în incinta arenei sportive.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate