Piatra-Neamț: Priviți acest chip. Dacă nu o ajutăm acum, ochii săi blânzi se vor uita la noi din Ceruri…

Carmen e încă foarte tânără. E din Piatra-Neamț și ani de zile a muncit în Marea Britanie pentru a-și putea ajuta familia.

Destinul i-a dat acum o răscruce: un drum lung, costisitor și anevoios spre vindecare și alt drum, scurt și nemilos, spre moarte.

Carmen are un cancer metastazat. Puținele economii strânse în toți acești ani s-au dus pe investigații îndelungi în Marea Britanie și România pentru a primi, în final, acest diagnostic crunt. A ajuns deja în Turcia, pentru că nimeni nu i-a dat vreo șansă în UK sau în România, iar pe 4 iulie trebuie să treacă printr-o operație în regim de urgență. Medicii din Turcia nu vor să aibă de-a face cu ideea: „a fost prea târziu”, dar nici cu gândul că „nu se poate”.

Nu e niciodată prea târziu pentru a salva o viață, dar starea sa de sănătate este o chestiune contracronometru. Carmen depinde de această operație ca să poată fi salvată.

E ultima ei șansă și singura sa dorință este să trăiască pentru a putea întoarce, la rândul său, binele primit celor care au nevoie

Viața ei are nevoie de 30.000 mii euro. 20.000 de euro e doar intervenția chirurgicală, iar diferența e necesară pentru spitalizare, perfuzii, posibile transfuzii și alte tratamente oncologice.

Cazul lui Carmen a fost preluat de Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț care încearcă să o ajute să strângă suma necesară pentru intervenția din Turcia.

Apel în lacrimi! Sora și fiica unor părinți bolnavi și neputincioși, care locuiesc în chirie, are nevoie de ajutorul nostru. Deja se află la granița dintre viață și moarte.

Dumnezeu, medicii și noi toți suntem șansa ei. Fără noi, va deveni o poveste. Are suflet de floare! Gingaș, plăpând, frumos, și totodată puternic! Ea este Carmen, un om minunat care m-a rugat să scriu despre ea și dorința sa de-a trăi, de faptul că îmi mulțumește mie, familiei pentru faptul că îi suntem alături în această grea încercare, lupta cu boala!

Îi are pe Dumnezeu și pe fratele sau alături, ne are pe noi, zic să facem o rochie din rugăciuni cu care să o îmbrăcăm și, așa gătită, să poată înfrunta totul cu putere și să învingă orice boală, să fie iar un om sănătos și preocupat de binele celor din jur. Este optimistă, are încredere în Dumnezeu, a acceptat această provocare. O consideră o lecție din care va avea de învățat iubirea necondiționată, dar și iubirea de sine, răbdarea și consideră că totul este exact așa cum este voia divină!

Ne-a transmis că darul ei pentru noi este că va învinge această boală și se va alătură nouă, voluntarii îngerilor, pentru că, știu, este un om tare frumos și plin de iubire!

a spus Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „operație Stoica Carmen”

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22
  • Revolut al fratelui lui Carmen, din Anglia, Vasile Doboș: 00447448351085

Haideți să batem și de această dată recordul faptelor bune și până pe 4 iulie să putem strânge suma necesară de 30.000 de euro. Dacă reușim să distribuim în cel mai scurt timp acest anunț, să ajungă la 30.000 de persoane care donează fiecare 1 euro (o cafea), o putem salva. Puțin cu puțin, alegem viața!

Încheiem cu apelul lui Carmen către toți cei care o pot ajuta… e imposibil să nu vă impresioneze cuvintele ei și dorința sa de a trăi.

Eu!!! Cu fiecare cuvânt mă scriu pe mine însămi ca pe o carte! Mă încăpățânez să exist și nu-mi dau seama când și cum am devenit poveste, ca toate poveștile cu „a fost odată”!

O poveste în care îmi sunt numai eu, Început și Sfârșit.

O lacrimă! Când mi-am dat seama că nu sunt decât o lacrimă, am vrut să mă șterg. Mă încăpățânam însă să rămân atârnată de obrazul ființei mele. Și pentru că nu mă voiam Lacrimă, mi-am desenat în mine Zâmbetul. Apoi s-a spart durerea în ființa mea.

Adun cioburi de gând și încerc să refac o realitate tridimensională, ca să mai pot exista. Nu înțeleg de ce mă încăpățânez să exist, căci mă doare trupul meu, respirația mea doare, mă doare sufletul, în jur nimic nu poate alina Făptura în care Lumina doare.

O singură cale mai este. Să mă ajutați, voi, cei care puteți. Vreau să trăiesc. Oare cer prea mult?

Vă mulțumesc tuturor care îmi veți putea fi alături!

Vă vom ține la curent cu starea de sănătate a lui Carmen și sperăm să revenim cu vești bune… cu vești că s-au strâns banii necesari și că operația a fost un succes.

Mulțumim anticipat tuturor celor care vor reuși să ajute!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate