Piatra-Neamț: șofer agresiv, imobilizat de Poliție după ce nu a acordat prioritate unui pieton. Verificările au scos la iveală altă abatere GRAVĂ

La data de 12 decembrie a.c., în jurul orei 16:40, polițiștii rutieri din cadrul Biroului Rutier Piatra Neamț în timp ce desfășurau activități de supraveghere și control al traficului rutier pe strada 1 Decembrie 1918, din Piatra Neamț, au depistat un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din Piatra Neamț, care nu a acordat prioritate de trecere unui pieton care traversa strada regulamentar.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, bărbatul în cauză figurează având permisul anulat, conform unei decizii medicale.

Urmare a  solicitării polițiștilor de a-i însoți la sediul unității de poliție, acesta a devenit agresiv, nerespectând dispozițiile polițiștilor rutieri, procedându-se la imobilizarea acestuia.

În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate