Piatra Neamț TuningFest, ediția a X-a: Un weekend dedicat pasiunii pentru automobile și spectacolului

Pregătiți-vă motoarele și lăsați-vă cuprinși de atmosfera incendiară a celei de-a X-a ediții a Piatra Neamț TuningFest, evenimentul auto de referință din zona noastră! Cu dată fixată pentru 28, 29 și 30 iulie, acest eveniment promite să aducă pasionații de tuning și mașini modificate într-un spectacol unic, desfășurat la Strandul Municipal Piatra Neamț.

Strandul Municipiului Piatra Neamț s-a dovedit a fi unul dintre puținele locuri din țară unde un eveniment auto de asemenea anvergură poate prinde viață, aducând o combinație perfectă între petrecere, relaxare și un dozaj impresionant de spectacol. Reputația evenimentului s-a conturat în anii precedenți, când mii de persoane, indiferent de vârstă, au vizitat standurile și au savurat spectacolul oferit în cadrul TuningFest-ului.

Mașinile prezente vor fi cu siguranță vedetele acestui eveniment, fiind dotate cu modificări spectaculoase și inovatoare. Tuning-ul și industria de produse aftermarket au înregistrat o creștere masivă în ultimii ani, atrăgând un public divers și interesat de astfel de manifestări.

Așadar, cu nerăbdare și entuziasm, organizatorii vă invită să luați parte la această experiență de neuitat. Dacă sunteți un pasionat al mașinilor modificate sau doar doriți să petreceți un weekend plin de adrenalină și distracție, TuningFest este ocazia potrivită pentru voi! Cu activități diverse și prezentări spectaculoase, acest eveniment promite să ofere momente de neuitat pentru toți vizitatorii.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate