Piatra-Neamț: Un tată singur, cu două fetițe, în impas din cauza datoriilor. APEL UMANITAR al Asociației Născută Înger

Maya și Bianca, două minuni de fetițe, cuminți și frumoase ca niște îngeri, au nevoie de noi să nu rămână pe stradă. Împreună cu tatăl lor locuiesc într-o locuința socială din Piatra-Neamț și, din păcate, din cauza unor probleme, au datorii la chirie, utilități și energie.

Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț a fost la această familie și, în urma analizării situației, face un apel umanitar către cei care doresc să ofere o mână de ajutor pentru achitarea datoriilor. În caz contrar, familia riscă să fie evacuată.

Uneori obosesc, alteori rămân cu lacrimi atârnate de suflet, câteodată mă simt ca un cerșetor, de multe ori neputința mă face să mă clatin, dar, sincer, niciodată nu voi renunta să ajut, să fiu voluntar al îngerilor. Voluntariatul este misiunea mea pe pământ, este tot ceea ce îmi împlinește sufletul și mi-a deschis conștiința. Este tot ceea ce reprezint eu, acum, aici!

Un tată își crește micuțele singur de când erau foarte mici. Mama lor le-a părăsit, el a rămas lângă ele și până de curând a reușit să le asigure cele necesare. Dar boala l-a răpus și atunci a strigat la noi, să-i dăm o mâna de ajutor să nu rămână pe străzi cu fetițele sale.

Are o datorie de 2500 lei pentru a-și putea prelungi contractul la locuința socială pe care o are.

Nu vreau să vă spun ce armonie, ce curățenie și căldură am găsit în căsuța lor. Da, le vom fi alături cu toate cele necesare și de aceea, dragilor, să ne unim și să îi ajutăm să rămână în căsuța lor. Mulțumim tuturor că va pasă!”, a declarat Carmen Suciu de la Asociația Născută Înger din Piatra-Neamț.

Cei care pot oferi ajutor o pot contacta pentru detalii suplimentare pe Carmen Suciu la telefon 0770 405 849 sau pe Facebook aici.

Pentru donații cu mențiunea „datorii locuință Maya și Bianca”

  • RON: RO58BTRLRONCRT0345309301
  • EUR: RO08BTRLEURCRT0345309301
  • Beneficiar: Asociația Născută Înger Piatra Neamț
  • CUI 36063530
  • Codul SWIFT/BIC: BTRLRO22

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate