Piesa de teatru „RINOCERII” de Eugène Ionesco aduce un spectacol captivant la TT

Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț pregătește un eveniment deosebit pentru iubitorii de teatru, prezentând în acest weekend piesa „RINOCERII” de Eugène Ionesco, în regia talentatului Radu Iacoban. Spectacolele vor avea loc sâmbătă și duminică, pe 10 și 11 iunie, începând cu ora 19:00.

Piesa „RINOCERII” este una dintre cele mai cunoscute și influente lucrări ale celebrului dramaturg Eugène Ionesco. Scrisă în anii ’50, această piesă se concentrează asupra importanței unicității și demnității individuale într-o lume care tinde să uniformizeze și să anihileze personalitatea umană. În adaptarea regizorală semnată de Radu Iacoban, echipa de actori a Teatrului Tineretului explorează tema suprapunerii spațiului digital cu realitatea concretă, provocând spectatorii să reflecteze asupra impactului acestei interacțiuni.

Spectacolul aduce în prim-plan interpretări remarcabile, sub îndrumarea regizorului Radu Iacoban, cu o echipă de creație formată din actori de la Teatrul Tineretului. Printre aceștia se numără talentații Mircea Postelnicu, Florin Hrițcu, Nora Covali, Elena Popa, Daniel Beșleagă, Dragoș Ionescu, Corina Grigoraș, Cătălina Eșanu, Andrei Merchea și Emanuel Becheru. Scenografia este semnată de Tudor Prodan, iar muzica este compusă de Aida Šošić. Lucian Moga se ocupă de designul luminilor, iar regizor tehnic este Lucian Damian.

Spectacolul „RINOCERII” este recomandat spectatorilor cu vârsta de minim 12 ani și promite să ofere o experiență teatrală captivantă și provocatoare. Pentru informații și rezervări de bilete, cei interesați pot contacta numerele de telefon 0756698978 sau 075214973.

Bilete găsiți aici: https://www.bilete.ro/rinocerii/

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate