„Pinalti” Reloaded. Un interviu cu Gheorghe Ștefan, fostul primar al municipiului Piatra-Neamț (VIDEO)

Cunoscutul „Pinalti” – Gheorghe Ștefan, fost primar de Piatra-Neamț timp de trei mandate, a revenit pe scena politică după o pauză de un deceniu. Acesta a intrat în cursa electorală alături de Vasile Panaite din partea partidului PUSL. Potrivit anunțului recent care a marcat semnificativ cursul electoral de la Piatra-Neamț, Vasile Panaite candidează pentru funcția de primar, susținut de Gheorghe Ștefan care, în eventualitatea câștigării alegerilor, va fi city manager. Amănunte aici – click.

Dacă până la acest moment votanții de dreapta nemulțumiți de actuala administrație nu aveau spre ce să se orienteze, acum au o alternativă viabilă. Intrarea lui Pinalti (Gheorghe Ștefan) în lupta electorală va transfera cu siguranță un pachet consistent de voturi de la Andrei Carabelea la candidatul Vasile Panaite.

La Piatra-Neamț funcția de primar „se joacă”, mai ales că vorbim de un singur tur, iar favoriții în cursă rămân Adrian Niță – PSD, Andrei Carabelea – PNL și Vasile Panaite – PUSL. Rămâne de văzut cât de important va fi votul politic și, mai ales, cum vor reuși candidații să convingă pietrenii că pot face o administrație mai bună.

Gheorghe Ștefan a fost invitat al emisiunii noastre, iar interviul integral în puteți urmări mai jos pentru a afla care au fost motivele pentru care acesta a intrat din nou în viața politică și de ce a ales să îl susțină pe Vasile Panaite. Nu în ultimul rând, acesta a vorbit și despre contextul, ca să nu spunem „culoarul”, care l-a scos timp de 10 ani din politică și administrație.

Un dialog interesant cu omul care a schimbat semnificativ parcursul alegerilor locale de la Piatra-Neamț din acest an:

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate