PNL, atac la inteligența oamenilor [Comunicat de presă PSD Târgu-Neamț]

Am luat act de comunicatul consilierilor PNL Târgu-Neamț cu care lucrăm de mulți ani, le cunoaștem limitele bunului simț și mai mult ca sigur nu au scris ei comunicatul. Consilierii PNL de la Târgu-Neamț nu ar putea depăși așa de tare limita ridicolului și nu le stă în caracter să facă atacuri lipsite de sens. Unii dintre ei deja l-au sunat pe președintele Daniel Vasilică Harpa și și-au cerut scuze motivând că acest comunicat le-a fost impus de conducerea PNL Neamț.

☹Din păcate pentru PNL Neamț, modul acesta de a face politică i-a dus deja pe locul trei în preferințele românilor și la Neamț se îndreaptă cu viteză spre un procent electoral cu o singură cifră.

➡La prima vedere, “comunicatul” PNL este un atac la adresa PSD, dar de fapt el este un atac la inteligența oamenilor. Oamenii înțeleg că apa nu ajunge printr-o minune în casele lor, ci este adusă cu ajutorul unor pompe electrice, care consumă energie, energie care a crescut ca și preț chiar în timpul guvernării liberale, culmea cu George Lazăr secretar de stat la Ministerul Energiei. Tot în timpul guvernării liberale s-au dublat prețurile la ulei, pâine, cartofi, ceapă, lapte, carne si alte produse. Acum Guvernul PSD condus de Marcel Ciolacu a decis să limiteze prețurile.

Atacurile PNL la adresa noastră le putem înțelege. Nu au realizări și singurul lucru cu care se pot face remarcați liberalii nemțeni rămâne scandalul. Ce nu înțelegem este de ce cred ei că nemțenii sunt proști❓Toți nemțenii primesc facturi mărite la utilități, toți nemțenii știu că este inflație, toți nemțenii au acces la mijloace de informare și știu că prețul la curent, apă, gaz etc a crescut în toată lumea, iar PNL Neamț vine să le spună acum că e de vină PSD-ul de la Târgu-Neamț. Cam cât de naivi cred cei de la PNL că sunt oamenii din acest oraș, din acest județ?

Dragi nemțeni… Nimeni de la PSD nu vrea să mărească nici un preț la nimic. Facem tot ce este posibil să ținem cât mai jos prețurile la utilități, dar atâta timp cât toate prețurile au crescut și inflația a depășit 15% procente dacă nu s-ar mări și prețul la apă ar trebui să se închidă compania de apă și să revenim la fântâni și pompe. Știm că cei de la PNL Neamț ar fi foarte bucuroși să vadă tot județul nenorocit, ca să zică că totul e din cauza PSD și fac tot ce pot ei pentru asta. Dar nu ne putem permite să-i lăsam să își bată joc de toată lumea. Și-au bătut joc suficient in timpul pandemiei când v-au ținut încuiați în case în timp ce în toată țara se făcea jaf și se defrișau pădurile. Și-au bătut joc suficient cu milioane de vaccinuri pe care le importam și acum cu milioane de euro ca să le aruncăm la gunoi. Și-au bătut joc suficient.

Dacă liberalii nemțeni nu sunt de acord cu măririle de prețuri la utilități, să lase mizeriile de așa-zise comunicate de presă și să se opună acestor măriri neachitându-și acasă la ei facturile la gaz, curent, telefonie și tot ce s-a mai scumpit. Abia după asta, să vină să ne spună nouă să nu mai achităm facturile la energia cu care se livrează apa către populație. Să înceapă să fie deștepți la ei acasă, cu familiile lor și apoi să afecteze cu ideile lor proaste și familiile nemțenilor.

Cu respect, Echipa PSD Târgu-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate