PNL Neamț a renunțat la proiectul cu podul provizoriu de la Luțca?

După ce au făcut circ mediatic în toată regula, au făcut petiţii, au strâns semnături, au protestat și au sabotat ședințe de Consiliu Județean Neamț cu motivul că nu li se pun proiectele pe ordinea de zi, acum liberalii au renunțat la ele.

Povestea este simplă. Liberalii au depus în urmă cu ceva timp un fel de cereri care numai proiecte de ședință de CJ nu se puteau numi pentru a putea intra ordinea de zi, după care s-au supărat că nu a fost supuse la vot. Între timp, văzând că liberalii nu se descurcă, aparatul de specialitate de la CJ Neamț le-a făcut proiectele, chiar în 2 variante, și le-a trimis acestora ca să decidă ei ce variante să intre pe ordinea de zi. Desigur că nu au răspuns și, așa cum e normal, proiectele nu au intrat pe ordinea de zi.

Răspunsul consilierilor PNL trebuia primit până astăzi, 22 noiembrie, ora 12.00. Întrucât răspunsul nu a venit, s-a decis eliminarea proiectelor din listă.

Rămâne acum de văzut dacă liberalii nu au răspuns pentru că au renunțat la proiect sau pentru a avea un nou motiv să se victimizeze, zicând că PSD nu le introduce proiectul la vot.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate