PNL Neamț are nevoie urgentă de o altă conducere

PNL Neamț dispare pe zi ce trece din opțiunile electorale ale nemțenilor de dreapta, iar actuala conducere a partidului este un ”dezastru”, după cum spun unii membri vechi din PNL.

Cu George Lazăr președinte, un om ce pare că a prins nălucă de la putere și s-a apucat de făcut răutăți cu ajutorul funcției și puterii, PNL Neamț devine un partid din ce în ce mai nefrecventabil și asta o vede toată lumea. De ceva timp, liberalii nemțeni nu se mai pot lăuda cu nicio achiziție politică nouă. Chiar și la organizația de tineret l-au pus pe băiatul senatorului Țapu în vederea ”pregătirii introducerii sale pe lista de parlamentare”, după cum spun surse din PNL.

Situația este atât de gravă la PNL încât au ajuns să se plângă liberali vechi că ”sunt puși să voteze contra oamenilor din Neamț” referindu-se la faptul că pentru a lovi în PSD și Arsene li se solicită să nu voteze bani pentru spitale sau bugetul județului, lucruri de care beneficiază toți nemțenii, nu doar PSD-iștii.

În acest ritm, la următoarele alegeri, PNL Neamț va mai obține doar poziții pentru ”o mică gașcă care a luat partidul pe persoană fizică” după cum spun alte guri rele din PNL.

Pentru prima oară în istoria politicii locale, chiar și voci din PSD sunt îngrijorate de picajul politic dezastruos al PNL Neamț și nu sunt bucuroși deloc, căci la o scădere sub 10% a intenției de vot în favoarea PNL, lupta electorală a PSD-ului va deveni mult mai grea, fiind nevoiți să se bată în campanie cu AUR, USR și alte formațiuni mult mai agresive politic.

Ce se poate mai rău de atât pentru PNL Neamț? Cu George Lazăr la conducere au ajuns atât de jos încât le plâng PSD-iștii de milă.

O variantă fiabilă și legitimă pentru conducerea PNL Neamț, după cum spun tot unii liberali, ar fi Laurențiu Leoreanu care tocmai pentru potențialul său de lider a fost marginalizat. Dacă e să ne dăm o părere, credem că nu va dura mult până ce liberalii nemțeni se vor număra și vor constata că sunt mai mulți care vor să crească partidul decât cei care vor să muncească pentru Lazăr și Țapu.

O schimbare a conducerii PNL Neamț ar fi o soluție bună chiar și pentru actualul președinte George Lazăr care, îmbătat de mirajul puterii și funcției, face nefăcute pentru care nota de plată ar putea fi usturătoare.

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate