PNL Neamț „dansează“ pe spinarea unui copil greu încercat de soartă (comunicat PSD Neamț)

PNL Neamț a mai găsit o vină PSD! În încercarea de a manipula opinia publică, se folosește de un caz social – un copil cu grave probleme de sănătate, subnutrit, de loc din Târgu-Neamț, pentru care, susțin ei, instituțiile statului nu au instituit nicio măsură de protecție, deși situația a fost analizată din toate punctele de vedere încă din luna martie a acestui an.

Ce treabă are PSD în acest caz, e greu de stabilit, dar așa se întâmplă când nu vezi bârna din ochiul tău, dar vezi paiul din ochiul altuia!

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgu-Neamț au precizat că au propus instituirea de urgență a măsurii de plasament la un asistent maternal, copilul având probleme distrofice, care nu au putut fi rezolvate, deși a fost văzut de către mai mulți medici.

Nu este de neglijat nici faptul că micuțul are părinți cu afecțiuni medicale grave.

Copilul a fost văzut de către comisia de evaluare a persoanelor cu handicap pentru minori. Reprezentanții Direcției de Asistență Socială Târgu-Neamț au făcut adrese în lunile martie și mai 2022 către DGASPC Neamț și așa copilul a ajuns la un asistent maternal, la Piatra-Neamț. S-au urmat pașii legali.

De unde învinovățirea unor lideri ai PSD pentru această situație, care s-a rezolvat așa cum prevede legea, prin implicarea factorilor de decizie?! Este revoltător cum a ajuns PNL, din lipsă de alte motive de instigare a nemțenilor, să joace pe spinarea unui copil care are grave probleme de sănătate! Când credeam că mai josnic nu se poate, apar cu așa ceva… Atitudinea liberalilor este de neiertat! Dacă ar avea curajul necesar, ar accepta lupte „bărbătești“ cu PSD, pe proiecte, pe inițiative în favoarea nemțenilor, și nu s-ar folosi de o dramă greu de descris în cuvinte în încercarea josnică de a atrage simpatia votanților.

Rușine să vă fie!

comunicat de presă PSD Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate