PNL Neamț nu face nimic concret, dar hăituiește în continuare în mod sălbatic oameni, firme și instituții

Cu o sălbăticie și ură nemaivăzute în politica din Neamț, cei de la PNL Neamț, care nu au făcut nimic cât au fost la guvernare și nici acum nu fac mari lucruri, se ocupă cu hăituit sălbatic oameni, firme sau instituții care nu vor să se închine la unii de pe la PNL.

În loc să pună mâna să muncească ceva pentru cei care i-au ales, își ocupă timpul doar cu reclamații, procese și multe alte mizerii pe care le fac cu multă răutate pentru a bloca tot ce face PSD și pentru a descuraja pe oricine ar vrea să facă ceva.

Săptămâna trecută au mai pierdut un proces intentat contra bugetului de la Consiliul Județean, proces pe care desigur că l-au pierdut ca și pe cel de dinainte și avem motive serioase să credem că știau că vor pierde, dar din răutate hăituiesc oamenii aiurea prin procese.

Dacă ar fi vorba doar de procese, ce bine ar fi, că la proces ajungi în fața unui judecător și se află adevărul, dar aceiași liberali nemțeni au făcut, plângeri penale aiurea unor oameni, lucru care nu se face într-o țară normală la cap. Nu poți să fii atât de mânat de ură, încât să faci plângeri penale care să se soluționeze cu „fapta nu există”, doar ca să fie oamenii puși pe drumuri pe la DNA și la alte instituții de forță și să le faci viața un calvar.

Din păcate, acesta este PNL Neamț la ora actuală, un partid ce pare disperat că nu are realizări și că pierde zi de zi. Un partid care acoperă neputința politică a liderilor cu mult circ, dar și foarte mult rău, având un comportament de poliție politică cu zeci de controale trimise aiurea peste oameni și firme, cu plângeri penale aiurea doar ca să plimbe oamenii pe la procurori și cu procese intentate doar ca să hăituiască pe cineva.

Mulți liberali din Neamț intră în pământ de rușine când se întâlnesc cu oamenii care au fost anchetați degeaba la inițiativa conducerii PNL Neamț. Mulți liberali intră în pământ de rușine și când știu cum au fost hărțuite degeaba firme și controlate cu exces de zel, li s-a blocat activitatea unor oameni nevinovați și au fost aproape distruse afaceri ca la final să se constate că toate reclamațiile au fost minciuni.

Această transformare a PNL Neamț în poliție politică nu are nicio treabă cu lupta politică. E atât de urât ce se întâmplă la ora actual în PNL Neamț încât mulți liberali se declară oripilați. Acesta este rezultatul unor frustrări acumulate de unul sau mai mulți oameni care s-au văzut cu puterea în mână și o folosesc abuziv, în scop de satisfacere a propriilor orgolii în detrimentul masiv al partidului.

Oare ce ar zice aleșii PNL Neamț dacă s-ar trezi că trebuie să meargă la DNA să dea declarații pentru că cineva le-a făcut un dosar penal aiurea sau ce ar face dacă prietenii sau rudele lor cu firme ar începe să fie călcați săptămânal de controale abuzive trimise de cineva de la un alt partid? Domnilor de la PNL. asta nu e politică, asta e o situație de care ar trebui să vă fie rușine cu adevărat și să îi dați afară pe cei care fac aceste abuzuri pentru că voi le-ați dat puterea să se joace de-a poliția politică. Voi sunteți vinovați de toate mizeriile pe care le fac unii dintre liderii voștri.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate