PNL Neamț scoate oamenii în stradă contra creșterii prețurilor la utilități

Un prim protest care deschide apetitul oamenilor de a ieși în stradă contra scumpirilor la utilități a avut loc la Neamț și a fost organizat de PNL Neamț.

La inițiativa președintelui PNL, George Lazăr, parlamentari și aleși locali PNL au mers alături de alți cetățeni chiar în fața Prefecturii, adică a reprezentantului premierului Ciucă în teritoriu, pe care l-au apostrofat că nu face nimic pentru a interveni în problemele de alimentare cu apă a orașului Roman, manifestându-și dezacordul total față de faptul că se propune mărirea tarifului la metrul cub de apă potabilă.

Deși discursul celor de la PNL Neamț nu are nicio legătură cu realitatea, prețul livrării apei crescând din cauza creșterii celorlalte prețuri și a inflației, este de notat faptul că o filială PNL deschide apetitul cetățenilor la proteste contra scumpirii utilităților, în timp ce Guvernul condus de PNL nu mai știe ce subvenții și plafonări să mai facă pentru ca lumea să nu înnebunească și să iasă în stradă.

Protestul celor de la PNL Neamț s-a îndreptat și contra colegilor de guvernare de la PSD și contra companiei de apă din Neamț, dar inedit rămâne faptul că, deși sunt la guvernare, cei din PNL protestează în fața prefecturii care este instituția propriului guvern în teritoriu.

Unele voci din PNL Neamț spun că prin astfel de acțiuni îndrăznețe care sunt contra intereselor de liniște socială ale propriului guvern condus de PNL, președintele PNL Neamț, George Lazăr, ar vrea să se autodefinească drept o variantă internă la actuala conducere centrală a PNL și să coalizeze în jurul său o viitoare alternativă la actualul președinte al PNL, Nicolae Ciucă. Acest lucru nu ar fi unul chiar ieșit din comun, actualul președinte al PNL Neamț, George Lazăr, fiind cunoscut ca un adept al schimbărilor din conducerile PNL unde de fiecare dată a susținut echipa nou formată contra șefului politic în funcție.

Motivele protestului organizat azi de PNL Neamț nu sunt relevante. Ce rămâne notabil este faptul că liberalii ies în stradă contra unei scumpiri la o utilitate, scumpire despre care ei știu clar că nu poate fi evitată, deoarece au crescut toate prețurile și inflația. Această acțiune de azi a PNL Neamț va alimenta cu siguranță dorința oamenilor de a protesta contra guvernului care nu reușește să oprească avalanșa de scumpiri la utilități.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate