PNL se mândrește că a numit un viceprimar PSD la primăria Piatra-Neamț

PNL Piatra-Neamț își dezamăgește profund electoratul de dreapta din oraș, numind al doilea viceprimar PSD la primăria Piatra-Neamț, după ce în ședința precedentă a numit alt viceprimar PSD.

Dacă în cazul primului viceprimar, acesta și-a declarat susținerea pentru PNL, deci se poate considera ca un transfer politic neinspirat pentru PNL, care se luptă cu PSD-iștii, dar putea fi văzut ca un transfer, în al doilea caz, al Florentinei Moise, ea nu este un PSD-ist care s-a lepădat de PSD; ea chiar nu vrea să se lepede de PSD. Deși a fost dată afară din PSD, a acționat în instanță decizia și nici nu concepe să părăsească PSD-ul.

Anticipăm o campanie foarte interesantă, cu o demobilizare masivă în rândul activiștilor PNL la Piatra-Neamț, căci să o aduci pe Florentina Moise de la PSD în casa liberalilor și să o pui la masa cu ei, ba chiar să trebuiască să îi dai ceva eligibil la alegeri, este un afront grav adus membrilor activi ai PNL Piatra-Neamț.

În general, să aduci PSD-iști în PNL și să le oferi locuri care ar fi trebuit să fie ale liberalilor, care au muncit și au luptat cu toate forțele împotriva PSD, este cea mai proastă decizie politică posibilă.

În concluzie, va fi o campanie în care mulți liberali vor mima doar munca electorală, fiind total scârbiți politic și dezamăgiți de noile achiziții, care sunt și inutile politic și sunt făcute doar pentru a satisface mofturile și orgoliile unor lideri.

Păcat de cum a ajuns PNL-ul la Piatra-Neamț. Ne amintim cum aveau cea mai frumoasă și mai activă organizație de tineret dintre toate partidele, cum o mulțime de oameni de afaceri din oraș vedeau în ei o speranță și se implicau, cum evoluase PNL-ul la Piatra-Neamț, ca acum să ajungă să se milogească de PSD-iști să treacă de partea lor și să-și pună consilierii PNL din consiliul local să voteze pentru înscăunarea unui viceprimar PSD.

I.R.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate