Podul de la 8 Martie va fi redeschis. Un expert spune că se poate circula în siguranță

La sfârșitul ședinței de Consiliu Local din 22 septembrie, primarul municipiului Piatra-Neamț, Andrei Carabelea, a declarat că în cursul zilei de mâine, 23 septembrie, puntea pietonală de la Piață – zona fostei fabrici 8 Martie, va fi redeschisă circulației. Decizia vine ca urmare a unei expertize, spune primarul.

Astăzi am primit un răspuns oficial din partea expertului care a făcut expertiza tehnică de la puntea de la 8 Martie și răspunsul domniei sale ne confirmă faptul că se poate face circulație pietonală în condițiile restricționate pe care le-am avut anterior, trebuie doar niște lucrări de finisare a mozaicului respectiv, lucrări care sunt în desfășurare. Puntea este în proiectare, în câteva săptămâni vom primi forma finală a proiectului tehnic.”, a spus Andrei Carabelea.

Conform expertului, se poate circula în siguranță pe această punte, însă autoritățile au în vedere proiectarea unei punți noi, urmând a se face o rectificare bugetară în acest sens. Rămâne de văzut cine va fi executantul, deoarece refacerea punții de la Ștrand nu a surâs nimănui. Nu s-a înscris niciun ofertant la licitație.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate