Poliția a fost chemată la spitalul din Piatra-Neamț pentru un angajat care era suspect de consum și deținere de substanțe interzise

Zilele trecute făceam un apel la conducerea spitalului și la restul cadrelor medicale și instituțiilor abilitate să se ocupe de cazul unui angajat care devenise de notorietate că are un comportament al unui om aflat sub influența drogurilor și umblau și informații că ar și comercializa.

Ieri, individul a fost observat că se afla într-o stare anormală, specifică consumului de substanțe interzise, și cei din spital au apelat la ajutorul poliției pentru a-l percheziționa și a i se lua analizele. La percheziție nu s-a găsit nimic, iar la analize, se așteaptă rezultatul lor.

Din câte am aflat pe surse, se va schimba ceva în regulamentul spitalului astfel încât la cererea conducerii spitalului un angajat să poata fi testat pentru consumul de droguri, un lucru foarte bun pe care ar trebui să îl facă toate instituțiile statului.

La data de 17 septembrie, polițiștii din cadrul poliției municipiului Piatra-Neamț au fost sesizați cu privire la o posibilă de ținere de substanțe interzise, de către un bărbat, angajat ca personal auxiliar în cadrul Spitalului municipal Piatra-Neamț.

Polițiștii au efectuat controlul corporal și al bagajelor persoanei în cauză, nefiind identificate astfel de substanțe.

În cauză polițiștii continuă verificările, conform competențelor.

ne-a comunicat IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate