Poliția Locală asigură ordinea și fludizarea traficului pentru meciul decisiv dintre Ceahlăul și Foresta Suceava

Astăzi, 7 iunie, Piatra-Neamț este gazda unui eveniment sportiv extrem de așteptat de susținătorii fotbalului local. Poliția Locală din Piatra-Neamț a luat măsuri speciale pentru a asigura ordinea și fluidizarea traficului rutier cu ocazia returului finalei pentru calificarea în Liga 2. Echipa locală, Ceahlăul, se va confrunta cu Foresta Suceava într-un meci crucial ce va avea loc pe stadionul orașului.

Cu mii de suporteri așteptați să se adune pe stadion, atmosfera entuziasmul este în creștere. Poliția Locală a intensificat măsurile de securitate pentru a asigura desfășurarea pașnică a evenimentului și pentru a evita orice incidente nedorite.

Efective suplimentare ale polițiștilor locali au fost mobilizate în jurul stadionului pentru a monitoriza accesul și pentru a preveni orice formă de tulburare a ordinii publice. Patrulele de poliție vor fi prezente în zona stadionului și în împrejurimi pentru a asigura siguranța și protecția spectatorilor. De asemenea, au fost stabilite rutele de circulație și punctele de dirijare pentru a asigura o fluidizare optimă a traficului în jurul stadionului. Pentru desfășurarea în condiții cât mai bune a meciului, circulația rutieră pe strada Borzoghean va fi închisă până în această seară la ora 21:00.

Meciul dintre Ceahlăul și Foresta Suceava are o importanță deosebită, deoarece echipa care se va impune va accede în Liga 2, o performanță dorită de ambele cluburi. Atmosfera se anunță fierbinte, iar suporterii vor aduce culoare și pasiune în tribune.

Hai, Ceahlăul!

Ioan Anton Măzărianu, finanțator al CSM Ceahlăul:

Ne așteaptă un duel foarte important pentru scurta istorie acestui club. Ne așteatpă un duel dificil, contra unui aversar periculos. Ne bazăm pe munca noastră, a membrilor compartimentului administrativ, dar și pe ambiția, determinarea și calitățile jucătorilor, precum și pe iscusința antrenorilor.

Mai avem de partea noastră un atu ce s-a dovedit până acum extrem de important în drumul nostru spre această finală. Avem PUBLICUL alături de noi. Publicul a fost al doisprezecelea jucător în primăvara acestui an. Galeria s-a ridicat la ivelul celor importante din România prin modul în care s-a comportat și prin modul în care a susținut echipa.

Vă așteptăm la stadion pentru a purta pe umeri întreaga echipă spre victorie. Am fost la antrenamente și i-am simțit pe toți pregătiți și motivați. Ei știu că iubitorii culorilor GALBEN și NEGRU vor fi în fiecare secundă în sprijinul lor. Ei știu că pot deveni mândria acestui oraș și chiar vor să ofere publicului larg o promovare mult dorită.

HAI, CSM CEAHLĂUL!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate