Poliția Locală Piatra-Neamț: Comercianți sancționați la Zilele Orașului

  • Piatra Fest 2023 s-a lăsat cu sancțiuni contravenționale pentru cetățenii care n-au înțeles că legea trebuie respectată, indiferent dacă e sărbătoare sau nu.

În perioada 22.06.2023 – 25.06.2023, polițiștii locali de ordine publică precum și cei ai Compartimentelor Activități Comerciale și Protecția Mediului au supravegheat toate activitățile organizate cu ocazia Zilelor Orașului, atât în Parcul Central cât și pe Platoul Curții Domnești.

Astfel, au fost legitimate 65 de persoane, 9 dintre acestea, care apelau la mila publică, fiind îndepărtate din zonă. Au fost verificate 13 unități de alimentație publică, iar 14 comercianți ambulanți au fost atenționați cu privire la obligativitatea respectării prevederilor legale în vigoare. Echipajele Poliției Locale Piatra-Neamț, prezente la manifestările din centrul orașului, au aplicat și sancțiuni contravenționale, în număr de 20, în valoare totală de 7.800 de lei. Cele mai multe amenzi (7.500 de lei), 16, au primit vânzătorii ambulanți care au fost depistați comercializând diverse produse, fără a deține avizele și acordurile necesare eliberate de Primăria Piatra-Neamț, încălcând astfel H.C.L. 43/2022 privind Regulamentul de ocupare a domeniului public pentru funcționarea teraselor sezoniere/efectuarea comerțului stradal ocazional, în municipiul Piatra-Neamț.

informează Poliția Locală

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate