Poliția Locală Piatra Neamț își spală păcatele: „(…) Ne pare rău!”

În urma articolului publicat ieri de redacția noastră, în care vă prezentam faptul că o femeie care a strâns din fața blocului gunoaiele cărate de vijelia de zilele trecute s-a trezit cu polițiștii locali la ușă pe motiv că nu a sortat și nu a pus corect în pubele gunoiul strâns din fața blocului, se pare că instituția a luat măsuri.

Astăzi, femeia s-a trezit din nou cu polițiștii locali la ușă, însă de această dată nu a fost amendată ci felicitată pentru gestul făcut. Ba mai mult, polițiștii și-au prezentat scuzele și i-au oferit femeii un buchet de flori, informând-o totodată că amenda aplicată ieri a fost deja anulată.

„Ieri a avut loc o întâmplare mai puțin fericită, în care a fost implicată Poliția Locală și pentru care vă spunem că ne pare rău!

Doamna care a curățat resturile de materiale de construcție aduse de vânt în fața blocului și care a primit amendă pentru depozitarea incorectă a deșeurilor a fost vizitată astăzi, din nou, de polițiștii locali. De data aceasta, pentru a primi un buchet de flori, o mulțumire pentru implicarea și spiritul civic de care a dat dovadă făcând curat și pentru a fi anunțată că nu figurează cu debite sau amenzi contravenționale. Pentru că, deși colectarea selectivă și depozitarea corectă a deșeurilor este foarte importantă, considerăm că la fel de importantă este și implicarea și dorința de a face bine comunității în care trăim.

Îi mulțumim doamnei pentru gestul său de ieri și ne cerem scuze pentru felul în care au decurs lucrurile. Considerăm că avem cu toții ceva de învățat de aici!

Continuăm să urmărim cum se colectează și se aruncă deșeurile în oraș, dar mai atenți la imaginea de ansamblu!”, transmit reprezentanții Poliției Locale Piatra Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate