Poliția Municipiului Roman a câștigat Cupa de minifotbal „Sfântul Gheorghe” (IMAGINI)

În perioada 2-10 aprilie 2024, spiritul sportiv și competitiv au fost celebrate în municipiul Roman, odată cu desfășurarea Cupei de minifotbal „Sfântul Gheorghe”. Evenimentul, organizat la invitația garnizoanei locale, a adus în prim-plan echipa de fotbal a Poliției municipiului Roman.

Cei 11 jucători ai Poliției municipiului Roman au făcut parte din grupa a doua a turneului, în care au concurat cu alte trei echipe.

Performanțele echipei din jocurile din grupă i-au asigurat locul în semifinale, unde au întâlnit echipa Primăriei Roman. Meciul s-a finalizat cu scorul de 3-2.

Finala a adus o confruntare între Poliția municipiului Roman și ISU Roman. Echipa Poliției municipiului Roman a finalizat meciul cu scorul de 2-1, câștigând astfel Cupa de Minifotbal „Sfântul Gheorghe”.

În cadrul aceleași competiții agent de poliție Butelca Ionuț a fost desemnat golgheterul cupei.

***

Reamintim copiilor din municipiul Roman că în perioada 30 aprilie – 2 mai, se va desfășura, în municipiul Roman, Cupa Primăverii la minifotbal pentru copii, eveniment organizat de Inspectoratul de Poliție Județean Neamț în parteneriat cu Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual și Primăria municipiului Roman.

Competiția se adresează copiilor și tinerilor, promovând importanța sportului în viața noastră.

Ne bucurăm să vă anunțăm că locurile disponibile au fost ocupate de către echipe din Roman, Cordun, Mircești, Iași și Botoșani.

Mulțumim copiilor care s-au înscris în competiția noastră!

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate