Politicienii din Neamț care consumă substanțe interzise

Poveștile cu unii oameni politici din Neamț care ar consuma tot felul de droguri nu sunt noi și cel puțin despre unul dintre liderii politici marcanți din Neamț gura târgului spune că ar fi un împătimit al „prafurilor”. În acest context alimentat de suspiciuni din ce în ce mai rezonabile, președintele Consiliului Județean Neamț, Ion Asaftei, a lansat, într-o emisiune, o provocare ca toți liderii politici locali să facă un test antidrog.

Deși poate părea ciudată această inițiativă, considerăm că este binevenită, deoarece în spațiul public se discută din ce în ce mai mult despre consumul de droguri în zona politică nemțeană și o astfel de campanie de testare antidoping ar lămuri foarte multe lucruri și ar demonta zvonurile false dacă ele chiar sunt false și nu au de fapt la bază lucruri reale și foarte grave.

Cred că o testare antidrog ar fi și ea binevenită – la absolut toată lumea și, repet, eu NU sunt în afara propunerii pe care o fac chiar eu. (…) Cred eu că în felul acesta am lămuri anumite lucruri, pentru că prin piața publică mai auzit fel de fel de vorbe – de ce să existe așa ceva? E bine să venim cu asemenea teste, cu această testare, de fapt, a celor care acced spre funcții publice și implicit spre performanță politică. (…) Aceste testări trebuie periodic făcute pentru că în 5 luni, cam așa, începe să se mai piardă din dozaj.
Eu lansez o provocare tuturor liderilor de astăzi – toți cei care au funcții politice: eu sunt dispus într-o zi pe care o stabilim cu toții, în următoarele 2 săptămâni, să mergem să facem toate testele acestea – să văd cine răspunde la așa ceva. Îi aștept cu drag!
” a declarat Ion Asaftei, președintele Consiliului Județean Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate