Polițiștii locali alături de reprezentanții DAS, pe teren în urma sesizărilor venite din partea cetățenilor (IMAGINI)

Ca urmare a sesizărilor venite din partea unor cetățeni, precum și a activităților derulate în teren, polițiștii locali, împreună cu reprezentanții Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Piatra Neamț, s-au deplasat vineri, 20 octombrie 2023, în cartierul Vânători, la locuințele sociale din apropierea Depozitului ecologic de deșeuri, pentru a identifica atât adulții cât și minorii care sunt văzuți adesea în parcările centrelor comerciale, apelând la mila publică sau adunând deșeuri în proximitatea gropii de gunoi.

Totodată, acțiunea a avut ca scop depistarea persoanelor care locuiesc fără forme legale în respectiva zonă ori a celor căutate de către organele de cercetare penală pentru diverse infracțiuni.

În total au fost legitimați 10 adulți și 7 minori ce locuiau în containerele de pe strada Ion Slavici, pentru toți urmând ca D.A.S. Piatra Neamț să ia măsurile de protecție socială care se impun în astfel de cazuri. De asemenea, cu sprijinul operatorului de salubrizare ce activează pe raza municipiului Piatra Neamț, vor fi luate măsuri de ecologizare a întregii zone, astfel încât să se evite crearea unor focare de infecție.   

Informare și imagini transmise de Poliția Locală Piatra-Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate