Polițiștii nemțeni, alături de elevi în săptămâna „Școala altfel”

La data de 3 martie, polițiștii au desfășurat activități altfel, alături de elevii Școlilor Gimnaziale din localitățile Goșmani, Siliștea, Bălțătești și Valea Seacă.

Săptămâna școala altfel i-a adus pe polițiști în mijlocul copiilor, pentru a le vorbi despre meseria lor, pentru a le prezenta tehnica din dotare și pentru a le aminti câteva reguli care îi vor ține departe de pericole.

Este o bucurie să ne aflăm mereu în preajma elevilor și să contribuim la educația acestora, prin sfaturi, exemple și prin răspunsuri la curiozitățile acestora.

Dacă alături de cei mari am avut ocazia să vorbim alături de pericolele din mediul on-line, despre bullying și legislația aplicabilă lor, cei mici au fost fascinați de tehnica din dotarea polițiștilor, abia așteptând să pornească semnalele acustice și luminoase ale autospecialelor, să cunoască tainele criminaliștilor sau să facă cunoștință cu Oscar, partenerul de nădejde al polițiștilor.

Indiferent de locul unde ne-am întâlnit în această săptămână, polițiștii vă mulțumesc pentru primirea călduroasă și pentru toate întrebările altfel cu care ne-ați întâmpinat.

a transmis IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate