Polițiștii nemțeni au asigurat ordinea publică în acest weekend: Zeci de amenzi și permise reținute

La data de 16 aprilie, în intervalul orar 16:00-24:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Săvinești au acționat în zona de competență, pentru prevenirea evenimentelor rutiere nedorite și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pe timpul desfășurării acțiuni, polițiștii au depistat în flagrant un conducător auto, ce conducea sub influența alcoolului și au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, dintre care 10 pentru abateri de la regimul rutier și 2 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au reținut un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

***

În noaptea de 16 spre 17 aprilie, în intervalul orar 20:00-02:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț au acționat pentru verificarea respectării regimului rutier și prevenirea faptelor antisociale.

Polițiștii au verificat peste 70 de autoturisme și au legitimat peste 80 de persoane, fiind constate 29 de abateri la regimul rutier.

Totodată, aceștia au reținut un permis de conducere și au retras un certificat de înmatriculare.

***

La aceeași dată, în intervalul orar 21:00-03:00, polițiștii Secției de Poliție Rurală Ștefan cel Mare au acționat pentru desfășurarea unui trafic rutier în siguranță și menținerea unui climat de ordine și siguranță publică.

Pentru abaterile constatate, polițiștii au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, 9 dintre acestea la Legea 61/1991 și 3 pentru contravenții prevăzute de O.U.G. 195/2002.

30 de persoane au fost testate alcoolscopic, în cazul a 2 conducători auto fiind reținute permisele de conducere.

Polițiștii se vor afla în continuare în teren, asigurând ordinea și siguranța publică.

Sursa: IPJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate