Pompierii nemțeni desfășoară activități de prevenire specifice sezonului cald (GALERIE FOTO)

În săptămâna 18 – 24.07.2022, pompierii nemțeni au desfășurat pe lângă misiunele atribuite zilnic și activități de informare preventivă în cadrul proiectului Vacanță în siguranță, astfel:

  • 18 iulie – 𝗧𝗮𝗯𝗮̆𝗿𝗮 𝗙𝗹𝗼𝗮𝗿𝗲 𝗱𝗲 𝗰𝗼𝗹𝘁̦ 𝗱𝗶𝗻 𝗗𝘂𝗿𝗮̆𝘂 la care au participat 22 de persoane
  • 19 iulie – 𝗧𝗮𝗯𝗮̆𝗿𝗮 𝗢𝗴𝗹𝗶𝗻𝘇𝗶 la care au participat 145 de persoane din cadrul proiectului ARC (eveniment organizat de MAE – Departamentul Romanilor de Pretutindeni)
  • 20 iulie – 𝗧𝗮𝗯𝗮̆𝗿𝗮 𝗗𝘂𝗺𝗻𝗲𝘇𝗲𝘂, 𝗽𝗿𝗶𝗲𝘁𝗲𝗻𝘂𝗹 𝗺𝗲𝘂  organizată de Parohia ortodoxă Slobozia la care au participat 200 de persoane
  • 23 iulie – 𝗧𝗮𝗯𝗮̆𝗿𝗮 𝗱𝗶𝗻 𝗽𝗿𝗶𝗱𝘃𝗼𝗿𝘂𝗹 𝘀𝗮𝘁𝘂𝗹𝘂𝗶 organizată de Parohia ortodoxă Ceahlău la care au participat 89 de persoane

De asemenea au fost desfășurate activități în contextul măsurilor dispuse de HCNSU nr. 31 din 20.07 2022. Astfel de activități au fost desfășurate în 19 comune din județ și au vizat conștientizarea cetățenilor cu privire la riscurile prezentate de arderea vegetației uscate și a miriștilor dar și a scăldatului în locuri neamenajate.

Pompierii militari au fost prezenți in data de 24 iulie pe Stadionul din orașul Roznov la 𝗖𝗶𝗻𝗲𝗺𝗮 𝗶̂𝗻 𝗮𝗲𝗿 𝗹𝗶𝗯𝗲𝗿 la care au participat aproximativ 300 de persoane, unde au asigurat măsuri de prevenire și stingere a incendiilor. La acest eveniment au fost prezentate și materiale audio din cadrul campaniei RISC cu privire la arderile de vegetație uscată și înec.

Astfel de activități de informare și conștientizare cu privire la modul de comportare în cazul producerii unor situații de urgență vor fi desfășurate și în perioada următoare.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate