Pompierii și polițiștii nemțeni au citit o poveste copiilor de la școala din Văleni, de Ziua Lecturii

Astăzi, polițiștii și pompierii din Neamț au gândit o activitate specială, desfășurată la Școala din zona Văleni – Piatra-Neamț, pentru a marca Ziua Lecturii – 15 februarie.

Echipa noastră a scris primul capitol al poveștii, unde eroii sunt un polițist și un pompier, Andrei și Bogdan, iar apoi am citit povestea împreună cu copiii, lansându-le provocarea de a scrie ei următorul capitol al aventurii noastre. Atmosfera a fost plină de entuziasm, iar imaginația copiilor a zburat liber pe aripile cuvintelor.

Lectura nu este doar un mijloc de a învăța, ci și o poartă către lumi magice și aventuri fascinante. Ea îi ajută pe copii să-și dezvolte imaginația, creativitatea și abilitățile de comunicare.

Încurajăm copiii să exploreze lumea minunată a cărților și să descopere tainele și bogățiile ascunse ale fiecărei pagini. Lectura nu este doar un hobby, ci o călătorie extraordinară care îi va însoți pe copii pe tot parcursul vieții lor.

Mulțumim Școlii din Văleni pentru oportunitatea de a împărtăși bucuria lecturii alături de copii. Împreună, putem inspira generațiile viitoare să își împlinească visele și să devină eroii propriilor lor povești!

a transmis echipa de Polițiști și Pompieri din Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate