Portretul unei mici stele: Mara Alexa, fetița talentată de 7 ani, din Bicazu Ardelean

Astăzi, avem bucuria să vă prezentăm o micuță domnișoară plină de talente, pe nume Mara Alexa, în vârstă de doar 7 ani, din Bicazu Ardelean. Această minune este elevă în clasa 1 la școala Vasile Mitru din Tașca și, de aproape 10 luni, își împărtășește pasiunea pentru cântul popular la Atelierul de Artă Mara Apetrei, sub îndrumarea profesorului coordonator Mara Iustina Apetrei.

Mara Alexa nu este doar o prezență promițătoare, ci și o câștigătoare în devenire, având la activ numeroase premii la concursuri de prestigiu. De exemplu, a obținut locul 1 în secțiunea debutanți la festivalul „Cântec drag din plai străbun” din Vaslui, locul 2 la festivalul „Copiii florile inimi” din Pângărați, și Trofeul grupei 5-8 ani la festivalurile „Cântec de stea” și Mihai Traistariu din Piatra Neamț. De asemenea, face parte din grupul „Eu cred Junior,” sub coordonarea dedicată a lui Marius Coșerariu și Elena Ropotoaia.

Mara nu este doar o mică virtuoză a muzicii, ci și o elevă devotată și pasionată de școală și pictură. Cu un suflet plin de iubire, este o fire zâmbăreață care radiază bucurie și apreciază în mod deosebit compania animalelor. Cu toate acestea, calitățile ei remarcabile nu se opresc aici – este extrem de cuminte și ascultătoare, calități care îi vor deschide cu siguranță multe uși în viitorul său strălucitor.

Mara Alexa este o mică stea în ascensiune, iar drumul ei plin de realizări impresionante nu face decât să înceapă. Cu pasiunea ei pentru artă și muzică, cu zâmbetul său călduros și cu dragostea ei pentru animale, Mara este, cu siguranță, un motiv de mândrie pentru comunitatea ei și un exemplu inspirațional pentru ceilalți copii.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate