Poșta din Piatra-Neamț, monument istoric, s-a redeschis după finalizarea lucrărilor de renovare și modernizare (VIDEO)

S-au finalizat lucrările de investiții în renovarea și modernizarea Poștei, monument istoric din Piatra-Neamț care timp de 12 ani a fost închis.

Sediul de patrimoniu al Poștei Române, de pe strada Alexandru cel Bun nr. 21, în care își desfășoară, astăzi, activitatea OJP Neamț, OPD Piatra Neamț și OP 1 Piatra-Neamț, a fost construit în perioada 1932-1936.

Directorul General al Poștei Române, Valentin Ștefan, a declarat, la inaugurarea de astăzi: “Anul acesta s-au realizat cele mai mari investiții pentru Poșta Română din ultimii ani. Ne-am dorit să redăm această clădire simbol clienților noștri din Piatra-Neamț, aceasta fiind cea mai mare investiție finalizată din patrimoniul companiei. Avem sedii frumoase în toată țara, multe dintre ele cu nevoi serioase de intervenție. Personal, cred că trebuie să tratăm cu respect genul acesta de clădiri istorice și să le conservăm cu grijă la fiecare detaliu”.

Lucrările de investiții au fost demarate în luna ianuarie 2022. Valoarea lor este de aproximativ 2,7 milioane de lei fără TVA. S-a intervenit la arhitectura interioară, exterioară, acoperiș, instalații electrice, termice și sanitare.

Vă așteptăm, începând de astăzi, la Oficiul Poştal 1 Piatra-Neamț care deserveşte, la cele 6 ghişee, atât persoanele fizice, cât și juridice, într-un sediu dotat cu toate facilităţile, pentru a eficientiza fluxul de lucru şi timpii de aşteptare, calitatea serviciilor fiind îmbunătăţită.”, a transmis Poșta Română.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate