Povestea familiei Tătaru: Pasiune, Sănătate și SAVOAREA NATURII

Mereu mi-a plăcut să povestesc lumii despre oamenii talentați și muncitori, cu ambiție și curaj! Astfel de oameni sunt un exemplu pentru comunitatea din care fac parte și nu numai.

Azi vă relatez câteva lucruri despre Gabriela și Ionuț Tătaru din comuna Dămuc, sat Huisurez, doi gospodari mândri care au muncit și muncesc foarte mult pentru ca visul lor să prindă viață și să ofere oamenilor fructe și legume proaspete și sănătoase, stropite doar de picăturile de ploaie. De asemenea, ei se ocupă și de albinuțe pentru o miere naturală, pentru sănătatea lor, a copiilor și a tuturor celor care se hotărăsc să calce pe plantația lor situată acolo unde cerul se întâlnește cu întinderea verde, acolo unde aerul e mai curat și viața parcă e mai frumoasă și mai liniștită.

Zmeura coaptă, mirosul de fragi, zumzăitul albinelor și formele diferite ale roșiilor, te conduc spre amintiri din copilărie…

Într-o lume unde tehnologia și chimicalele par să domine, familia Tătaru ne demonstrează că putem trăi în armonie cu natura și să ne hrănim cu săvârșirea ei. Prin muncă și pasiune, acești gospodari dedicați au creat o mică oază de sănătate și bogăție naturală. Sunt fermecați de ideea de a aduce în viețile oamenilor fructe și legume proaspete, purificate de ploaie, care poartă în ele toată savoarea și bunătatea pământului; Dar acest lucru nu este totul! În preajma lor zboară albinele, zgomotos și harnice, responsabile pentru producția de miere pură, naturală.

Familia Tataru se ocupă cu mult drag și interes pentru a oferi sănătate prin SAVOAREA NATURII. Nu folosesc nimic chimic, ci se bazează pe tot ceea ce Dumnezeu ne oferă!

Gabriela mi-a povestit așa de frumos despre soțul ei care duce învățătură părinților și a bunicilor mai departe și că nu face nimic din întâmplare, ci cu multă dragoste și cercetare. Cu mâinile muncite, acești părinți zâmbesc cu poftă atunci când privesc roadele. Doi oameni primitori, frumoși la trup și suflet, vă deschid brațele și vă invită să faceți parte din lumea lor plină de culoare!

Așadar, să ne inspirăm cu toții din povestea frumoasă a familiei Tătaru și să învățăm să respectăm și să prețuim darurile pe care Dumnezeu ni le oferă prin natură. Să fim alături de astfel de oameni minunați, care ne arată că putem trăi o viață mai frumoasă și mai sănătoasă, dacă ne deschidem inima și brațele către SAVOAREA NATURII.

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate