Povestea stranie a femeii rătăcite pe ruta Roznov – Piatra-Neamț, explicată de IPJ Neamț

FOTO: FACEBOOK

În cursul zilei de astăzi, o postare pe facebook cu aproape 1000 de distribuiri a circulat pe grupurile din Neamț și preciza că o femeie pare a fi rătăcită pe ruta Roznov – Piatra-Neamț de aproximativ 4 zile, doarme pe străzi, este speriată, nu dorește să comunice și plânge. Autorul postării a cerut sprijin de la comunitatea de utilizatori în speranța că cineva apropiat o poate identifica, mai ales că persoana în cauză ar fi declarat că este din Dâmbovița.

IPJ Neamț s-a autosesizat și, având în vedere imaginile apărute în spațiul public, referitoare la o femeie care se deplasează dezorientată pe raza orașului Roznov, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț a făcut următoarele precizări:

La data de 25 aprilie, persoana în cauză, în vârstă de 36 de ani, din județul Dâmbovița, a fost depistată, pe raza localității Săvinești, de un echipaj de poliție. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că nu a fost semnalată dispariția acesteia, totodată stabilindu-se că nu a fost victima vreunei infracțiuni. De asemenea, la fața locului a fost solicitat și un echipaj medical, însă femeia a refuzat acordarea de îngrijiri de specialitate.

Ulterior, în noaptea de 25 spre 26 aprilie, femeia a fost depistată de polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Săvinești, aceasta refuzând să fie transportată la o unitate de cazare.

Astăzi, 27 aprilie, persoana în cauză a fost depistată de polițiștii din cadrul Poliției orașului Roznov, fiind condusă la sediul poliției, în vederea continuării verificărilor, unde aceasta a precizat că nu a fost victima vreunei infracțiuni, intenționând să se deplaseze la un lăcaș de cult.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate