Predare de ștafetă la Neamț: Un jandarm s-a pensionat, iar alți trei, proaspeți absolvenți, au întregit echipa

La sediul Jandarmeriei Neamț a avut loc predarea ștafetei de la o generație cu experiență, la una doritoare de a învăța. Astăzi a avut loc un moment emoționant, pe timpul ceremoniei de primire, care a început cu ,,Bine ați venit’’ pentru trei noi jandarmi care au dorit să aleagă o carieră militară și să facă parte din echipa de la Neamț, proaspeți absolvenți ai Școlii Militare de Subofițeri de Jandarmi „Petru Rareș” Fălticeni și s-a încheiat cu un ,,Rămas-bun’’ pentru Iulian Hurjui, care după mulți ani de muncă a ales drumul pensionării.

Cei trei colegi vor desfăşura activităţi de pregătire specifică, sub atenta supraveghere a tutorelui profesional, maior Pântea Iulian, care îi va îndruma în noua lor carieră.

Colegul nostru, plutonier adjutant șef Hurjui Iulian, a dorit să transmită în închiere, următorul mesaj: ,,Pentru mine, uniforma cât și anii pe care i-am petrecut în marea familie militară au însemnat o perioadă deosebită din viața mea. Aici am învățat ce înseamnă onestitatea, profesionalismul și devotamentul. Sunt onorat că am avut un asemenea colectiv frumos și le doresc și noilor colegi să mă ajungă din urmă.’’

Noi, jandarmii nemțeni, le urăm mult succes în carieră tinerilor colegi și îi asigurăm de tot sprijinul nostru pe noul drum ales.

a transmis Jandarmeria Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate