Prefectul Adrian Niță a întâlnit personalități importante din SUA, într-o vizită specială la Piatra Neamț

Prefectul județului Neamț, Adrian Niță, a avut privilegiul să întâlnească doi distinși oaspeți americani, domnii John Ashcroft, guvernator al statului Missouri, senator și procuror general al SUA, și John Pistole, fost director adjunct FBI și fost director TSA. Aceștia au vizitat orașul nostru la invitația domnului Liviu Axinte, oferind celor prezenți o seară deosebită și memorabilă.

Întâlnirea cu acești înalți oficiali americani a fost o experiență incitantă și o oportunitate de a întări legăturile dintre comunitățile noastre. Prefectul Niță a subliniat că a fost o adevărată încântare să participe la acest eveniment, care a avut loc într-o atmosferă plină de căldură și entuziasm, alături de oameni minunați care reprezintă cu mândrie comunitatea noastră.

Domnii John Ashcroft și John Pistole au adus cu ei expertiza și experiența lor vastă în domeniul afacerilor interne și securității naționale, iar discuțiile purtate au acoperit o gamă diversă de subiecte, de la cooperare bilaterală la provocările actuale și viitoare în domeniul securității.

Această vizită de înaltă importanță reprezintă nu doar o recunoaștere a valorii și atractivității orașului nostru, ci și o oportunitate de a întări legăturile internaționale și de a dezvolta schimburi culturale, economice și educaționale.

Prefectul Adrian Niță a exprimat recunoștința sa față de gazdele care i-au primit pe oaspeți cu deschidere și căldură, evidențiind faptul că astfel de evenimente consolidează imaginea orașului nostru și aduc oameni excepționali în mijlocul comunității noastre.

Vizita celor doi distinși oaspeți americani reprezintă o ocazie deosebită pentru dezvoltarea și promovarea orașului nostru, subliniind importanța cooperării internaționale și a dialogului deschis în întărirea relațiilor dintre România și Statele Unite ale Americii.

În concluzie, întâlnirea cu domnii John Ashcroft și John Pistole a fost un moment special, care a adus comunitatea noastră împreună și a evidențiat angajamentul nostru pentru construirea unor relații solide și prosperitate comună.

Am avut ieri onoarea și plăcerea să îi cunosc pe domnii John Ashcroft, guvernator al statului Missouri, senator și procuror general al SUA si John Pistole, fost director adjunct FBI și fost director TSA, care ne-au vizitat orașul, la invitația domnului Liviu Axinte.

A fost o încântare să particip la evenimentul prilejuit de vizita celor doi, într-o seară cu totul specială, în mijlocul unor oameni minunați care ne-au primit cu căldură și care fac cinste comunității noastre.”, a transmis Prefectul județului Neamț, Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate