Prefectul de Neamț: Guvernul Ciolacu alocă 16.5 milioane de lei pentru Piatra-Neamț, din fondul de rezervă

Pe 31 ianuarie, în Monitorul Oficial s-a publicat Hotărârea de Guvern privind alocarea unei sume din Fondul de rezervă bugetară pentru unele unități administrativ-teritoriale.

Astfel, s-a aprobat suplimentarea sumelor defalcate din taxa pe valoarea adăugată pentru echilibrarea bugetelor locale pe anul 2024 cu suma de 856.929 mii lei din Fondul de rezervă, pentru plata unor cheltuieli curente și de capital.

Prefectul de Neamț, Adrian Niță, a informat astăzi că Guvernul Ciolacu a alocat 16.5 milioane de lei pentru municipiul Piatra-Neamț.

La începutul săptămânii trecute am transmis proiectul de Hotărâre de Guvern pentru alocarea unei sume din fondul de rezervă bugetară și, după câteva zile, guvernul condus de primul ministru PSD Marcel Ciolacu, a alocat o sumă de bani din fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2024.
Municipiului Piatra Neamț i-a fost alocată suma de 16 517 000 lei.

Banii sunt necesari pentru plata unor cofinanțări la proiecte UE/naționale, cheltuieli neeligibile aferente contractelor cu finanţare nerambursabilă și pentru cheltuieli curente urgente.
Administratia liberală care conduce municipiul Piatra Neamț si care se plânge cu orice ocazie de piedici închipuite care îi sunt puse în calea progresului, încercând astfel să iși justifice neputința, a primit o mână de ajutor tocmai de la cei pe care îi acuză în mod constant nejustificat.
Pietrenii nu trebuie să mai sufere din cauza orgoliilor și a incompetenței!

a transmis prefectul Adrian Niță

mii lei

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate