Prefectul județului Neamț, Adrian Niță, alături de elevi la deschiderea campaniei de promovare a Forțelor Navale Române

Prefectul județului nostru, Adrian Niță, a participat la deschiderea campaniei de promovare a Forțelor Navale Române în județul Neamț, eveniment organizat în colaborare cu Inspectoratul Școlar Județean Neamț, Centrul Militar Județean Neamț și autoritățile publice locale din Piatra-Neamț, Roman, Bicaz și Târgu-Neamț.

A fost o atmosferă deosebită, înfrumusețată de spiritul tinerilor din liceele nemțene – elevi din clasele a XI-a și a XII-a – interesați de oferta unităților de învățământ universitar din domeniul marinei, dar și să asculte poveștile de viață ale celor care au carieră în acest domeniu sau care au ales să se specializeze pentru a „lucra“ pe mările și oceanele lumii.

Personal, consider că această campanie de promovare a carierei militare se bucură de un real succes, având în vedere participarea numeroasă și interesul manifestat de tinerii noștri.

Respectul meu celor care reprezintă această armă militară! Au făcut o alegere care înseamnă înainte de toate curaj și responsabilitate. Succes în toate misiunile pe care le vor avea, iar tinerilor interesați să îmbrățișeze cariera militară le doresc multă baftă pentru îndeplinirea dorinței.

Adresez sincere mulțumiri tuturor celor care au sprijinit organizarea acestei campanii în Neamț!”, a transmis Prefectul județului Neamț, Adrian Niță.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate