Pregătiți din timp rezerve! Mâine, 14 februarie, apă cu presiune redusă (posibil oprire TOTALĂ) până aproape de miezul nopții – Lucrări de cuplare în magistrală (Piatra-Neamț)

Având în vedere efectuarea unei lucrări de cuplare în conducta magistrală a apei potabile, realizată de către SC MOLDOCOR SA în calitate de executant și beneficiar Primăria Municipiului Piatra Neamț, Compania Județeană APA SERV SA este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă, în data de 14.02.2024, în intervalul orar 08.30-23.30 în Municipiul Piatra Neamț.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile Bulevardul Traian, Doctor Gheorghe Iacomi, Mărăței și Lămâiței.

Deși terminarea lucrărilor este estimata a se realiza în data de 14.02.2024, în jurul orei 23.30, având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate străzile afectate, se va realiza în data de 15.02.2024 începând cu ora 02.00.

Menționăm că în momentul reluării furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă este posibil ca în distribuție să fie existente depuneri din conducte sub formă de săruri și oxizi, fiind necesară o perioadă limitată de timp, până la limpezire.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate