Pregătiți rezerve, se anunță lucrări la conducta magistrală! Fără apă de la 6 dimineață până la miezul nopții în data de 9 ianuarie (Piatra-Neamț și sat Bistrița)

Pentru efectuarea unor lucrări de reparații la conducta magistrală de aducțiune a apei, programată în data de 09.01.2024, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă existând și posibilitatea întreruperii temporare a furnizării serviciului de alimentare cu apă potabilă în data de 09.01.2024, în intervalul orar 06.00-20.00.

Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile Profesorilor, Petru Rareș (DN 15 – până la intrare în Municipiul Piatra Neamț), din Sat Bistrița – Comuna Alexandru cel Bun.

– străzile Bistriței (DN 15 – până la intersecție cu strada Emil Costinescu -Zona Punte Ștrand), Lacului și Cucului din Municipiul Piatra Neamț.

Deși terminarea lucrărilor este estimata a se realiza în data de 09.01.2024, în jurul orei 20.00, având în vedere atât timpul necesar pentru încărcarea instalațiilor, cât și situațiile generate de inerția și reechilibrarea sistemului, procesul de reluare a furnizării apei cu presiune optima pentru toate zonele afectate se va realiza în data de 09.01.2024 începând cu ora 24.00.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și mulțumim pentru înțelegere!

Relații suplimentare pot fi obținute la numărul de 0233233340 sau consumatorii noștri pot accesa site-ul Companiei www.apaserv.eu.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate