Premieră atât pentru Bicaz, cât și pentru județul Neamț

În calitate de promoter, Petrescu Vasile Sebastian vă invită să participați cu sportivi în cadrul National Championship FSA KENSHINKAN Romania , un campionat în cadrul căruia au confirmat prezența sportivi din țoață țara din diverse stiluri de full contact și auto-apărare!

Acest campionat se va desfășura la Sala de sport a Școlii gen. ,,Regina Maria”, str. Mărceni nr.1 din Orașul Bicaz, jud. Neamț. Este o premieră atât pentru Bicaz, cât și pentru județul Neamț, având în vedere că va onora cu prezența sa, Maestrul Scorrano Franco , președintele Organizației Naționale WFC cu sediul central la Milano, Italia. Pentru super-fighturi sunt puse în joc 6 centuri FSA , Full-contact Submissional Arts Kenshinkan.

Țin să mulțumesc pe această cale Domnului Primar Sălăgean Nicolae, consilierilor și întregului staff al Primăriei Orașului Bicaz, bunului meu prieten, Silviu-Bogdan Ardeleanu , în calitate de consilier județean și nu în ultimul rând, Domnului Președinte al FRFK, Maestrul Dejanu Adrian, tuturor le mulțumesc pentru sprijinul și suportul acordat. Work in progress! OSU!

– transmite Petrescu Vasile Sebastian

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate