Premierea concursului ”Ana are mere…pentru zimbri!”

Între Moș Nicolae și Moș Crăciun a avut loc premierea concursului ”Ana are mere…pentru zimbri!”- ediția 2023, a XI – a, organizat la Parcul Natural Vânători Neamț.

S-au implicat elevii și cadrele didactice de la 8 unități de învățământ din județele Suceava, Iași și Neamț, care au reușit să colecteze cca. 5,5 tone de furaje suculente pentru zimbri.

Pentru a doua oară în istoria concursului, urmare a celor 1,3 tone colectate, premiul a ajuns la Școala Gimnazială Drăgănești, la elevii clasei a VI-a A, coordonați de d-na dirigintă prof. Stafie Alina Elena!

Vă suntem recunoscători!

Activitatea este sprijinita financiar prin proiectul „Ținutul Zimbrului – un model de conservare prin procese naturale și dezvoltare sustenabilă prin educație și ecoturism” finanțat de Fundația OMV Petrom prin programul „Verde pentru Viitor”, dezvoltat de FDSC și ProPark. Asociația de Ecoturism din România (AER) implementează proiectul în parteneriat cu RNP Romsilva – Administrația Parcului Natural Vânători Neamț, Asociația Mioritics și Asociația pentru Conservarea Diversității Biologice.

a transmis Romsilva – Parcul Natural Vânători Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Targu Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate