Președintele CJ Neamț, Ion Asaftei, replică la atacurile unor liberali

Ion Asaftei, președintele CJ Neamț, pe fondul unor atacuri stăruitoare care vin din tabăra liberală, atacuri care vizează anumite persoane din conducerea PSD Neamț sau chiar Consiliul Județean Neamț, a oferit un punct de vedere publicat pe o pagină de socializare:

Există o specie foarte rară în politica românească, localizată, cred eu, din plin și prin județul Neamț. E acea specie umană cu mintea odihnită și întoarsă de la firescul lucrurilor. În lipsa unor acțiuni concrete prin care să demonstreze că a făcut ceva în folosul cetățenilor, gruparea respectivă defăimează, calomniază, denigrează, minte de îngheață apele, manipulează și, spre surprinderea multora, aceste ,,calități” iau forma unor ,,comunicate de presă” asumate de PNL Neamț.

Astfel, de luni bune, la ordin, ,, scribii liderului” împroașcă cu noroi orice acțiune, orice proiect sau activitate desfășurată de Consiliul Județean în configurația majoritară constructivă în care PSD deține ponderea. Deci, o coaliție solidă și benefică nemțenilor este privită cu disprețul, infatuarea și aroganța specifică celui care conduce acest partid și care, cel puțin de 7 ani, nu a făcut niciun demers pentru progresul acestui județ, ba dimpotrivă!

Altfel spus, oameni buni, atât Consiliul Județean, al cărui vremelnic președinte sunt, cât și organizația PSD Neamț condusă de dl Daniel Harpa la care se adaugă și prefectul județului, dl Adrian Niță, au devenit ținta predilectă a acestui personaj conflictual, lipsit de respect față de adevăr și cetățeni, personaj ce sare cu dezinvoltură pârleazul obrăzniciei, depășind astfel, cu lipsa de caracter specifică, normalitatea și moralitatea luptei politice.

Aș vrea să fiu bine înțeles, nu vizez prin spusele mele întreaga organizație liberală în ansamblu și, cu sinceritate, îmi exprim regretul că atâția oameni de valoare pe care îi are organizația PNL Neamț se lasă târâți în fetidul politic orchestrat de acest domn pe nume George Lazăr ,,secretar de stat fără atribuții”.

În încheiere, de la noi, cei denigrați, vă prezint câteva imagini surprinse în timpul desfășurării multitudinii de activități pe care le-am întreprins în ultima perioadă pentru ca dezvoltarea și modernizarea județului nostru să nu aibă sincope.

Vă doresc o săptămână binecuvântată!

a declarat Ion Asaftei, președintele CJ Neamț

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate