Președintele PNL Neamț, izolat în județ de propriile minciuni. Harpa l-a numit „Pinocchio”

Președintele PNL Neamț a pornit în ultimele zile o serie de atacuri la adresa PSD Neamț, diseminate în spațiul public, însoțite de mai multe promisiuni care nu par să aibă acoperire.

Toate aceste atacuri au fost dezmințite astăzi, 16 februarie, în cadrul unei conferințe de presă, de către președintele PSD Neamț și primarul orașului Târgu Neamț, Daniel Harpa, care, în urmă cu doar două săptămâni făcea un apel la decență și la o competiție electorală corectă, tot pe fondul atacurilor nestăvilite ale președintelui PNL Neamț. Amănunte aici – click.

Întrucât a fost necesar un drept la replică, președintele PSD Neamț și-a respectat angajamentul de a nu mai pronunța numele actualului președinte al PNL Neamț, dar l-a poreclit, în schimb, „Pinocchio”.

„Dat fiind că în ultimele 24 de ore au fost ceva discuții și comunicate mincinoase din partea președintelui PNL Neamț cu privire la unele subiecte care sunt cele mai importante din județul nostru, am să fac în primul rând o glumă, cu toate că știți cu toții că noi, PSD, împreună cu alianța de la CJ Neamț, de aproximativ 2-3 săptămâni ne-am dezis total și am hotărât să nu mai pronunțăm numele președintelui PNL Neamț. Dar dacă putem să mai facem și glume, vorbind și cu colegii și cu oamenii adevărați din județul nostru care cred în proiectele noastre și ce s-a făcut în județ de către PSD Neamț și de alianță, în următoarea perioadă nu am să mai zic că nu știu cum îl cheamă pe președintele PNL Neamț, dar așa, între ghilimele, am să îi spun Pinocchio.”, a spus Daniel Harpa.

Președintele PSD Neamț a continuat să explice celor din mass-media, dar și cetățenilor, de ce a ales această poreclă asociată cu minciuna pentru președintele PNL Neamț. Practic, deși conducerea PNL Neamț vrea să inducă ideea că liberalii vor construi poduri și spitale, manipulând opinia publică, în realitate, explică Daniel Harpa, consilierii județeni PNL NU au votat nici bugetul pentru podul de la Luțca, nici studiul de prefezabilitate al noului spital județean. Aceste proiecte au fost concepute și susținute de alianța construită în jurul PSD în Consiliul Județean Neamț.

Nu este posibil să vii cu un comunicat de presă și să spui că te apuci de construit podul de la Luțca, în condițiile în care podul de la Luțca a fost deja demolat, pregătit pentru reconstrucție și în condițiile în care consilierii județeni PNL Neamț nu au votat bugetul județului, inclusiv acel proiect cu podul de la Luțca. Nu este posibil să vii iar cu un comunicat să spui că construiești un spital în Neamț, în condițiile în care PNL nu a votat acel studiu de prefezabilitate la spitalul județean. Informez cu sinceritate locuitorii județului Neamț că noi nu venim cu minciuni, nu venim cu promisiuni, ci ceea ce s-a făcut și se va face în continuare pentru județul Neamț se va face cu această alianță care va funcționa până la sfârșitul mandatului: PSD, PMP, PRO România și ALDE.”, a continuat Harpa.

În finalul acestui subiect cu care a deschis conferința de presă, Daniel Harpa a reafirmat faptul că PSD Neamț nu dorește să colaboreze cu conducerea actuală a PNL Neamț și a precizat că nici liderii altor partide din județ, cum ar fi USR, nu agreează o astfel de colaborare.

Am mai văzut un comunicat prin care președintele PNL spune că nu colaborează cu PSD. Acum 2 săptămâni am spus că nu ne interesează acest personaj și nu am discutat niciodată de o colaborare cu PNL. Pe noi ne interesează o colaborare cu oamenii serioși. Nici ceilalți din partidele din județul Neamț nu sunt interesați să colaboreze cu Pinocchio, cu un om care minte, care jignește și aduce acuze la adresa mea și a PSD. Ați văzut și interviul domnului deputat Bulai, de la USR, și ce a spus vis-a-vis de acest domn, președinte vremelnic al PNL. Nu are rost să mai repet. Niciodată PSD, eu nu suntem interesați de o colaborare cu actualul președinte al PNL Neamț.”, a conchis Daniel Harpa, președintele PSD Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate