Prețuri astronomice pentru un loc de parcare în Piatra-Neamț: în curând va trebui introdusă o altfel de plată, nițel cam sumbră…

Pentru un loc de parcare pe străzile situate în spatele culoarelor de mobilitate urbană cetățenii au ajuns să scoată din buzunare până la 2000 de lei la licitație, asta în condițiile în care salariile au rămas încadrate la capitolul „o mare mizerie” iar prețurile produselor aflate pe rafturile magazinelor sunt acelea pe care le știm cu toții, adică mari, aberante și respectiv S.F.

Din sursele noastre există cel puțin un asemenea loc de parcare undeva în cartierul Precista pentru care proprietarul unei mașini mai scumpe a plătit nu mai puțin de 10.000 de lei.

Prin urmare, sfatul nostru este să adoptați un regim de viață sănătos (că oricum „scofeturile”costă), să vă hidratați corespunzător, să mai reduceți din consumul de alcool și tutun în speranța că va veni o zi în care se va introduce plata cu un rinichi sau un lob hepatic. Cu tot hazul de necaz, se pare că am ajuns într-un punct în care doar cei cu o anumită potență financiară își vor mai permite să circule cu mașina…și cu toate organele rămase neatinse, în poziția lor anatomică.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate