Prezent nemotivat! Andrei Aciorcârlănoae, președintele PNL Târgu-Neamț se pregătește să rămână iar repetent politic

Andrei Aciorcârlănoae, președintele PNL Târgu-Neamț și consilier local la Târgu Neamț dovedește din plin că el este prezent nemotivat la ședințele Consiliului Local (CL) Târgu Neamț. Ori stă pe Tik Tok, ori joacă Chicken Invaders pe telefon. Domnul șef de ”penelei” a ieșit recent cu o declarație nefericită (ca să nu spunem stupidă) prin care explică cum Vasilică Harpa, în calitate de președinte (interimar) PSD Neamț, „lasă Târgu Neamț fără bani europeni!”, referindu-se în special la Programul Național Redresare şi Reziliență (PNRR). În același timp, Vasilică Harpa, în calitate de primar al orașului de sub Cetate, informează că tocmai a semnat un alt contract de finanțare europeană, primul prin PNRR. Include și o poză de pe document, cu semnătura care are cerneala neuscată.

Păi Harpa nu putea să semneze un astfel de contract fără să știe și consilierii locali de el încă de la faza de proiect, ceea ce înseamnă că Andrei Aciorcârlănoae a fost prezent degeaba pe la ședințele de CL.

Dacă acest domn Andrei Aciorcârlănoae, șef de eurocamioni, echipe câștigătoare, penelei și cum își mai zic ei va fi în continuare prezent nemotivat la ședințe CL și nu va fi atent la ce se discută acolo, cu siguranță va rămâne din nou repetent politic la următoarele alegeri.

Confuzie (voită?!) între politică și administrație publică locală

Iată postarea la care ne referim:

Andrei Aciocârlănoae: Vasilică Harpa, preşedintele PSD Neamț, lasă Târgu Neamț fără bani europeni!

https://www.facebook.com/photo?fbid=492734339540978&set=a.410091794471900

La polul opus, primarul orașului Târgu-Neamț, Vasilică Harpa (care se întâmplă să fie și președinte interimar PSD Neamț) informează cetățenii că:

Am mers la București pentru a semna un prim proiect finanțat prin PNRR, cu o valoare totală de peste 15.039.000 lei. Investiția presupune reabilitarea termică a blocurilor M2, M3 (bdl. Ștefan cel Mare) și B5 (str. Mărășești)- blocuri care se vor moderniza cu fonduri europene, fără ca locatarii să aibă vreun aport financiar.
Perioada de implementare a proiectului este de 36 luni.
În curând, voi semna contractele de finanțare și pentru alte două proiecte similare. În total, prin Valul Renovării/ PNRR aducem la Târgu-Neamț investiții în valoare de circa 5.900.000 euro!

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate