Prima ediție a unei competiții inedite, la Durău – Trofeul Pui de Muntzoman

Asociația Tânăr și Liber din Piatra-Neamț vă invită în weekendul 03-05 iunie 2022, la Durău, unde are loc prima ediție a unei competiții inedite, într-un cadru de excepție – Trofeul Pui de Muntzoman by #tanarsiliber.

Evenimentul se adresează asociațiilor de turism montan și ecologie, iubitorilor de munte și mișcare, copiilor și părinților ce își doresc o experiență în aer liber memorabilă. Competiție cu tematică montană, trofeul Pui de Muntzoman îmbină probele tradiționale consacrate cu probe surpriză, beneficiari fiind atât elitele, cât și cei aflați la prima experiență de acest fel.

Astfel, începând de vineri seara până duminică, participanții se vor întrece pe sine, dar și între ei, concurând la următoarele probe:

1.Traseul de regularitate sau Scapă cine poate!

2.Orientare turistică sau Pe lângă drum, pe lâng-o cărare…

3.Proba teoretică sau Tocilar la școala vieții.

4.Proba culturală sau Steaua fără nume!

5.Proba de alergare sau Urma scapă turma!

6.Proba surpriză sau De n-ar fi, nu s-ar povesti!

7.Proba Muntzomanului călător sau Nu aduce anul ce aduce ceasul…

Provocările, păstrăvul, gulașul și distracția sunt bonus din partea organizatorilor.

Asociația Tânăr și Liber derulează activități de voluntariat în domeniul ecologiei, turismului, educației non-formale. Organizația se adresează celor ce doresc să participe la drumeții, tabere outdoor, competiții, cu scopul de a contribui la creșterea unei comunități locale funcționale, a oamenilor care trăiesc sănătos, simplu, în armonie. Sunt déjà bine cunoscute evenimente precum Noaptea Licuricilor, Clubul de carte, Un munte pe lună.

Misiunea Asociației Tânăr și Liber o reprezintă promovarea ideii de voluntariat, creșterea gradului de educare și cunoaștere a domeniilor ecologie și turism montan, precum și îmbunătățirea calității vieții membrilor comunității.

În realizarea misiunii sale, Asociația Tânăr și Liber  derulează  programe specifice în cele patru domenii prioritare –  Educația, Voluntariatul, Drumețiile și Sportul, totodată livrând tinerilor cu vârsta între 14 – 24 ani, programul internațional de dezvoltare personală The Duke of Edingburgh Internațional Award.

Site-ul organizației http://tanarsiliber.ro/

Facebook: Tânăr și Liber

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate