Primari de la alte partide, „recrutați” de PNL Neamț… și nu prea

Președintele PNL Neamț a anunțat astăzi că doi primari de la alte partide s-au alăturat echipei liberale și le-a urat „bun venit”. Este vorba despre primarul comunei Gârcina și primarul comunei Tazlău. Ambii au fost prezenți alături de conducerea PNL Neamț la o conferință de presă pe teme politice. S-a emanat chiar și ideea că cei doi, alături de alți primari „recrutați”, ar candida din partea PNL în 2024.

Deși în postarea președintelui PNL Neamț se insinuează că cei doi primari au trecut la PNL, adevarul este cu totul altul și este foarte clar spus de unul dintre primarii aduși în discuție printr-o declarație care dezminte ce se înțelege din postarea șefului PNL Neamț:

Astăzi, în calitate de primar al Comunei Tazlău, am fost alături de domnul George Lazăr, președinte al PNL Neamț la o conferință de presă în legătură cu perspectivele de dezvoltare ale județului Neamț.

Desigur, fiind și eu prezent, s-au avansat și alte idei.

Astfel, pentru a evita speculațiile, țin să precizez, la fel cum am menționat clar în conferința de presă, că eu am o colaborare foarte bună cu PNL, fapt pentru care le mulțumesc liderilor acestui partid, dar sunt și rămân membru USR.

Eu îmi văd mai departe de munca mea de primar USR și voi continua să port discuții constructive în interesul comunității tazlăuane cu toți factorii politici care ne pot sprijini.

a declarat Ion Nechita, primarul comunei Tazlău

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate