Primăria a creat o platformă dedicată dezbaterilor. Parcările și bugetarea participativă, puse în consultare publică

Primăria Piatra-Neamț a pus pietrenilor la dispoziție un nou instrument pentru participare activă în viața orașului: a fost lansată platforma de consultare și dezbateri publice a Municipiului Piatra-Neamț, unde cetățenii sunt invitați să își exprime părerea cu privire la subiecte de interes public local. Platforma este disponibilă la acest link: consultari.primariapn.ro. Pentru a putea interacționa trebuie creat un cont de utilizator.

„În acest moment sunt active trei consultări publice cu privire la două regulamente importante pentru activitatea administrativă a municipiului. Două dintre aceste consultări vizează întrebări despre Regulamentul pentru administrarea parcărilor de reședință din Piatra-Neamț și adoptarea acestuia în regim de urgență, iar cea de-a treia este despre Regulamentul privind procesul de Bugetare Participativă din orașul nostru.

Pe lângă întrebările cu opțiuni de răspuns adresate cetățenilor în cadrul fiecărei consultări, aceștia au posibilitatea de a ne trimite propunerile de modificare ale regulamentelor la adresa infopn@primariapn.ro. Termenul pentru dezbaterea pe platformă și primirea de propuneri este de 15.05.2022. Vă invităm să votați în cadrul dezbaterilor publice lansate astăzi și să ne trimiteți sugestiile și ideile pe care le considerați necesare pentru aceste regulamente.”, a transmis Primăria Piatra-Neamț.

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate