Primăria Bicaz – Anunț important cu privire la faptul că, în oraș încă nu s-a instalat iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă

Urmare apariției în mediul online a unor nemulțumiri cu privire la faptul că, în oraș încă nu s-a instalat iluminatul festiv pentru sărbătorile de iarnă, vă informăm:

Consiliul Local Bicaz, la inițiativa primarului, a aprobat prin hotărâre nr.112/28.09.2023 alocarea sumei de 80.000 lei pentru iluminatul festiv.

Ca urmare a modificărilor legislative cu privire la unele măsuri fiscal bugetare (Ordonanța de Urgență nr.90/2023), suma aprobată nu mai poate fi angajată, astfel că în ședința extraordinară din data de 13.12.2023 s-a aprobat suma de 59.650 lei pentru asigurarea serviciului de iluminat festiv și a focului de artificii ce se va organiza la trecerea dintre ani.

Deoarece cu suma disponibilă nu se poate asigura iluminat festiv în toate cartierele orașului, s-a stabilit să fie amenajată în principal zona centrală.

Astfel că, începând cu data de 17 decembrie 2023, se vor aprinde luminițele în cadrul iluminatului festiv și în orașul nostru.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

SĂRBĂTORI FERICITE!


Primăria Bicaz – pagina oficială

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate