Primăria Borlești: Precizări IMPORTANTE cu privire la întocmirea REGISTRULUI DE EVIDENȚĂ A SISTEMELOR INDIVIDUALE ADECVATE PENTRU COLECTAREA ȘI EPURAREA APELOR UZATE

Referitor la întocmirea REGISTRULUI DE EVIDENȚĂ A SISTEMELOR INDIVIDUALE ADECVATE PENTRU COLECTAREA ȘI EPURAREA APELOR UZATE. ținem să aducem următoarele precizări :

– Hotărârea de Guvern este emisă în baza unui raport al Gărzii Naționale de Mediu care dorește să aibă o evidență la nivel național a tuturor gospodăriilor care dețin dispozitive adecvate de colectare a apelor uzate.

– PRIMĂRIA doar întocmește o situație la nivel local în vederea evaluării impactului asupra Mediului.

– Legea nu prevede ca PRIMĂRIA să perceapă vreo taxă în acest sens.

– Lista operatorilor autorizați care a fost prezentată vine în sprijinul cetățenilor pentru a putea încheia contracte individuale de prestări servicii de vidanjare, aceste firme fiind singurele autorizate din zona.

– Neespectarea prevederilor legale stipulate în HOTĂRÂREA de Guvern trage după sine aplicarea de sancțiuni de către reprezentanții Gărzii de Mediu și cei ai Apelor Române.

Drept urmare PRIMĂRIA vine doar în sprijinul tuturor cetățenilor pentru a simplifica înregistrarea într-o evidență oficială.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate