Primăria comunei Tașca aduce bucurie și distracție în Parcul Sfânta Maria

Într-un gest plin de dragoste și grijă față de locuitorii săi, Primăria comunei Tasca a anunțat inițiativa de a aduce un părculeț de distracție în Parcul Sfânta Maria, pentru două zile: 19 și 20 iulie. Acest lucru va permite localnicilor să se bucure de o vacanță mai frumoasă și să se distreze într-un cadru familiar și accesibil.

Complexul de distracții adus în parc va include o varietate de atracții pentru toate gusturile. Copiii se vor putea bucura de mașinuțe, tobogane gonflabile, trenulețe și leagăne, oferindu-le oportunitatea de a se distra într-un mod activ și sigur. Cu această inițiativă, Primăria își propune să ofere o experiență de neuitat pentru toți cei care vor lua parte la eveniment, fără a fi nevoie să se deplaseze în alte locuri.

Locuitorii comunei Tasca vor avea oportunitatea unică de a petrece timp de calitate alături de familie și prieteni, într-un cadru natural și plin de distracție. Complexul de distracții va aduce un suflu nou în Parcul Sfânta Maria, transformându-l temporar într-un loc de bucurie și râsete.

Evenimentul organizat de Primărie demonstrează atenția și preocuparea acesteia față de bunăstarea comunității și faptul că își dorește să ofere oportunități de relaxare și distracție în cadrul propriu. Aceasta este o inițiativă demnă de laudă, care promovează coeziunea socială și sprijină dezvoltarea comunității într-un mod pozitiv.

Reacțiile locuitorilor comunei Tasca nu au întârziat să apară, iar entuziasmul și bucuria sunt resimțite de toți cei care vor avea ocazia de a se bucura de complexul de distracții amplasat în parc. Această inițiativă reprezintă o dovadă a faptului că Primăria este deschisă la idei inovatoare și că se străduiește să ofere servicii și evenimente de calitate pentru comunitate.

Astfel, în perioada de două zile, comuna Tasca va deveni gazda unui loc special de distracție, unde oamenii se vor putea relaxa și se vor putea bucura de momente de neuitat. Prin organizarea acestui eveniment, Primăria reconfirmă faptul că dorința sa este să rămână aproape de cetățeni și să le ofere motive de bucurie și mândrie față de comunitatea în care trăiesc.

sursa: Primaria Comunei Tasca

Vezi mai multe știri pe Ziar Bicaz

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate