Primăria Orașului Roznov și Consiliul Local Roznov anunță „Programul de subvenționare a sterilizării câinilor cu stăpân ce aparțin rasei comune și a metișilor acestora”

Primăria Orașului Roznov și Consiliul Local Roznov anunță „Programul de subvenționare a sterilizării câinilor cu stăpân ce aparțin rasei comune și a metișilor acestora” aflați pe raza UAT Orașul Roznov.

Orice persoană fizică sau juridică care are domiciliul / sediul pe raza UAT Orasul Roznov și care deține unul sau mai mulți câini ce aparțin rasei comune și a metișilor acestora, înregistrați conform Ordinului nr. 1/2014 pentru aprobarea Normelor privind identificarea și înregistrarea câinilor cu stăpân, cu modificările și completările ulterioare, poate beneficia de subvenționarea sterilizării în limita sumelor alocate anual pentru acest serviciu.

Solicitantul va depune la Primăria Orasului Roznov o cerere tip, însoțită de o copie a actului de identitate. Acordarea subvenției se face în ordinea depunerii cererilor.

Perioada desfasurarii programului: 09.01.2023 –pana la epuizarea fondurilor alocate programului dar nu mai tarziu de 24.11.2023

Denumirea si adresa cabinetului medical de liberă practică către care s-a alocat suma pentru subvenționarea sterilizării câinilor cu stăpân ce aparțin rasei comune și a metișilor acestora aflați pe raza UAT Orasul Roznov: SC DAVI AGROVET SRL, str.Nicolae Roznovanu, Roznov, Neamt.

Conditie de acceptare in program: proprietarii trebuie sa faca dovada detinerii in proprietate a unui caine de rasa comuna sau metis, inregistrat conform Ordinului ANSVSA nr.12014(carnet de sanatate) cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 8 ani.

Pentru inscrierea in program, persoanele interesate se vor prezenta la sediul Primariei Orasului Roznov, Biroul Achizitii Publice, de luni pana vineri in intervalul orar 10.00 – 14.00.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati prin intermediul e-mail-ului la adresa: [email protected] sau la tel. 0233665471, int. 13

Vezi mai multe știri pe Ziar Roznov

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate