Primăria Piatra-Neamț: s-au afișat clasamentele pentru locuințele ANL

Cetățenii care au depus sau și-au actualizat dosarul în perioada 4-29 septembrie pentru repartizarea unei locuințe ANL pot consulta clasamentele provizorii începând de astăzi.

Criteriile care au stat la baza stabilirii ordinii de prioritate a cererilor sunt cele prevăzute de prevederile legale în vigoare: Legea nr. 152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru locuințe, cu modificările și completările ulterioare și Normele metodologice din 27 septembrie 2001 pentru punerea în aplicare a prevederilor Legii nr. 152/1998 privind înființarea Agenției Naționale pentru Locuințe cu modificările și completările ulterioare.

Contestațiile se pot depune la sediul Primăriei Piatra-Neamț, str. Ștefan cel Mare, nr. 6-8, Camera 20, ghișeul 5. Termenul de contestație este de 7 zile, începând cu data de 13 octombrie 2023, ora 8:30, până la data de 20 octombrie 2023, ora 14:00. Termenul de soluționare a contestațiilor este de 15 zile.

Lista cu solicitanții care au îndeplinit criteriile de accesare a unei locuințe, dosarele respinse și cele care nu au fost actualizate în timpul sesiunii pot fi consultate aici: https://bit.ly/ANLSeptembrie2023

Vezi mai multe știri pe Ziar Piatra-Neamt

Acest website folosește cookies pentru o mai bună experiență a utilizatorului. Accept Citește mai mult

Politica de confidențialitate